SPORTMAMA DVD on nyt myös verkkovalmennuksena! Osta omaksesi valmennus-jossa pääset heti harjoittelemaan turvallisesti ja tehokkaasti fysioterapeutin valmennuksessa. Luvassa kolme erilaista kunto-ohjelmaa raskausaikana. Venyttely ja rentoutus, Terapeuttinen harjoittelu lievittää jumit ja palauttaa kehon, sekä lihaskunto kokonaisvaltaiseen kiinteytymiseen ja lihaskunnon sekä ryhdin parantamiseen- ja ylläpitoon. Saat loistavia harjoituksia, MITEN TREENATA VATSA-JA SELKÄLIHAKSIA RASKAUSAIKANA turvallisesti ja laadukkaasti. 

SPORTMAMA treeniohjelma on terveysalan ja ryhmäliikunnan ammattilaisen fysioterapeutti Annemari Takkulan suunnittelema RASKAUSAJAN turvallinen kotitreeniohjelma. Tämän avulla valmistaudut synnytykseen, joka on “rankempaa kuin maratoni”. Erityishuomiota saavat keskivartalon syvät lihakset sekä ryhti, joka muuttuu jo raskausaikana kehon painopisteen ja kehon muuttuessa. Opettele tekemään keskivartalon harjoitteita oikein, ja turvallisesti! Nyt ei tarvitse enää miettiä, mitä ei saa-ja saa tehdä raskausaikana. Tässä on valmis paketti raskauden jokaiseen hetkeen!

Raskausajan liikunta edistää äidin ja tulevan vauvan terveyttä. Harjoittelun voi aloittaa, vaikka aikaisempaa liikuntataustaa ei löytyisi.  Liikkumisen iloa, helpot lämmittelysarjat ja kehoa avaavat liikkeet ylläpitävät kuntoasi koko raskauden ajan ja edistävät palautumistasi sen jälkeenkin! 

Treenivideot on toteuttanut fysioterapeutti Annemari Takkula yhdessä Strandmedialabsin kanssa pohjautuen fysioterapiaan- ja tärkein tavoite on edistää jokaisen naisen hyvinvointia ja terveyttä. Jokainen liike on mietitty raskausaikaan sopivaksi, ja ohjelman kolme erilaista kotitreeniä sopii raskauden kaikkiin eri vaiheisiin. Opit myös tunnistamaan lantionpohjanlihakset! Mikä parasta, SPORTMAMA videoiden avulla voit siis lisäksi treenata synnytyksen jälkeen, omassa kodissa ja oman voinnin mukaan!

Osallistuminen on helppoa! 

→SPORTMAMA treeniohjelma auttaa lisäksi palautumaan synnytyksestä. Mikä parasta, voit tehdä jumpan missä vaan juuri kuin sinulle parhaiten sopii, esimerkiksi vauvan nukkuessa päiväunia.  

SPORTMAMA  sopii kaikenkuntoisille äideille, sillä voit harjoitella oman kunnon mukaan. Nyt saat apua mm.

♥Selkäkipuihin

♥Ryhtiongelmiin

♥Virtsankarkailuun 

♥Kipuihin, jumeihin 

SPORTMAMA avaa kehon jumit, parantaa ryhtiä, tukee selän hyvinvointia  ja parantaa keskivartalon syvien lihasten hallintaa ja auttaa lantionpohjanlihaksia palautumaan synnytyksen jälkeen.  Haluatko sinä tuntea itsesi hyvinvoivaksi äidiksi?  Tule mukaan SPORTMAMA käyttäjien pariin! Huomaat jo pian, että olosi on energisempi ja jumisi hellittävät vihdoin! 

Osta SPORTMAMA NYT  -ja voit aloittaa kotitreenit valmennuksessani vaikka heti! 30min päivässä riittää, tai voit yhdistellä treenistä 30-90min harjoituksen. 

Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus saada positiivisia muutoksia omaan arkeen! 

SPORTMAMA sisältää KOLME  x 30 minuutin ohjelmaa:

  1. KEHOA AVAAVA Ryhti – terapeuttinenharjoittelu (lisää liikkuvuutta, parantaa ryhtiä, tasapainoa ja kehonhallintaa)
  2. KEHOA KIINTEYTTÄVÄ Vahvistava lihaskuntoharjoittelu (kiinteytät vatsaa, pakaroita, selkää ja ojentajia)
  3. KEHOA RENTOUTTAVA Venyttely ja rentoutus (Rentoudu. Luo hyvä hetki itsellesi ja hengitä!)

ILMAINEN VIDEOVINKKI! NYT voit opetella lantionpohjan nopeus- maksimi -ja kestovoimaa – ja yhdistä nämä taidot osaksi SPORTMAMA kotitreeniohjelmaa. VIDEOVINKIT LÖYDÄT ILMAISEKSI KOHDASTA  “LANTIONPOHJANLIHAKSET.”

Mitä vielä odotat! Tule mukaan SPORTMAMA kotitreeneihin!

SPORTMAMA valmennukseen osallistuttuasi, voit myös kysyä minulta vinkkejä raskausajanharjoitteluun tai synnytyksen jälkeiseen palautumiseen IG.ssä. Voit seurata kanavaani @sportmama.fi Klikkaa OSTA ja ostoskorin kautta saat valmennuksen lunastettua vaikka HETI! Hyvinvointia jokaiselle äidille vain muutaman klikkauksen päässä.

Sportmaman ostettuasi saat kolme(3) erilaista ohjelmaa raskauden jokaiseen hetkeen! Videot saat käyttöön 1-vuodeksi.

Osta

29,90 
Käyttöoikeus 1 vuosi

1. Mainosvideo

Tähän jaksoon ei sisälly yhtään osiota.

2. Esittelyvideo

3. Lantionpohjanlihakset 

4. Terapeuttinen harjoittelu

4. Lihaskunto-ohjelma

6. Venyttely ja rentoutus